TERUG IN DE TIJD

Oke, leuk allemaal. Maar wat heb ik de afgelopen jaren gedaan, hoe vol zit die rugzak eigenlijk vraag je je misschien af. Of niet! Dan skip je dit hele verhaal gewoon. Ik kreeg namelijk al rode vlekken in mijn nek toen ik het jaartal 1997 typte. 1997!! Toen begon mijn "carrière" namelijk. Ik zie alles ook gelijk in het zwart - wit. Bizar ;-). Laten we beginnen bij het einde. Lekker logisch, maar wel zoals op een CV.  

Freelancer
allround grafisch ontwerper

Sinds januari 2011

Sinds de geboorte van onze zoon ben ik begonnen met "klusjes" aan te nemen voor mezelf, zoals je dat dan noemt. Ik werkte toen nog 3 dagen in de week als Art Director bij reclame communicatie bureau Six Senses. Deze functie kon ik niet lekker invullen voor een job van 3 dagen. Maar als verse moeder vond ik 3 dagen kinderopvang ook wel voldoende. Alsof het zo moest zijn kreeg ik een telefoon van Scala Publishers of ik mee wilde pitchen om het blad MjamTaart te restylen. Pitch gewonnen! Om de creatieve voldoening en verzadiging weer te voelen was dit een welkome "klus". In de tussentijd kreeg ik stiekem meer jobs. Dit kon ik niet meer combineren met de parttime functie en in 2015, toen ik zwanger was van ons dochtertje besloot ik de sprong te wagen! Ik zei mijn baan op en werd 100% zelfstandige...Ik werd freelancer!

Art Director

mei 2008-2016

Six Senses Hilversum (recent: the Brand Floor) 

Toezicht houden op alle aspecten van de grafisch ontwerpen van de vormgevers op de studio.  Het team van vormgevers aansturen, conceptontwikkeling, vormgeving, bedenken en pitchen van campagnes van diverse merken zoals: Atkins, Dental Union, Westland kaas, Yves rocher,  Body & Fit, Alliance Healthcare, BSN Medical en vele meer

Stylist Footwear

2006-2008

Brunotti Amersfoort

Mijn stijl is vaak vrouwelijk, een tikje frivool. Maar ik zit niet vastgeroest, hoor. Als je me vraagt voor de vormgeving van een strak barbecueconcept, of een stoer houtverwerkingsbedrijf, begin ik spontaan te schetsen. Als je maar werkt vanuit je hart, net als ik, dan komt het wel goed. Ik ben gek op mensen die gek zijn op wat ze doen.

 

Redactionele vormgeeftster

2006

Hemels Publishers Hilversum

Ik werk op z’n Brabants – zo ben ik nu eenmaal opgevoed. Koffie, thee, een stukje appeltaart erbij. Een goede kennismaking aan de keukentafel, of telefonisch, zie ik als de start van een fijne samenwerking. Ik doe niet aan ingewikkelde formaliteiten. We gaan namelijk iets moois maken, samen. Daarom kun je bij mij trouwens ook niet ‘effe wat over de schutting gooien’. Zo van: zoek het uit. Ik vraag om waardevolle, échte input van jou als klant. Daarmee kan ik de look en feel creëren die jij voor ogen hebt.

Redactionele vormgeeftster

2004-2006

Sanoma: Beau Monde Hoofddorp

Half werk is voor sukkels. Als perfectionist ga ik tot het uiterste om jou blij te maken. Ik schuw geen deadlines, of late uurtjes. Het liefst wil ik je positief verrassen, maar op z’n minst ben ik pas tevreden wanneer jij oprecht blij bent met het resultaat. En dat moment waarop een product of dienst ineens tot leven komt: ooo, zo mooi. Daar doe ik het voor.

Vormgeeftster

2003-2004

Family Cards Zwijndrecht

Half werk is voor sukkels. Als perfectionist ga ik tot het uiterste om jou blij te maken. Ik schuw geen deadlines, of late uurtjes. Het liefst wil ik je positief verrassen, maar op z’n minst ben ik pas tevreden wanneer jij oprecht blij bent met het resultaat. En dat moment waarop een product of dienst ineens tot leven komt: ooo, zo mooi. Daar doe ik het voor.

En doorrr, zeg ik dan, op naar de volgende reep chocola.

Stylist, etaleuse & ontwerper

1997-2003

All Art Design Bosschehoofd / hoeven

Half werk is voor sukkels. Als perfectionist ga ik tot het uiterste om jou blij te maken. Ik schuw geen deadlines, of late uurtjes. Het liefst wil ik je positief verrassen, maar op z’n minst ben ik pas tevreden wannik het voor.

waarop een product of dienst ineens tot leven komt: ooo, zo mooi. Daar doe ik het voor.

Sabina Suijkerbuijk 

Allround grafisch ontwerper

+31 (0)6 52 47 48 70

Neuweg 100d | 1214 GX | Hilversum

BTW nr: NL 001804861B41 |  K. v. K. nr: 54 85 78 48

Volg mij op instagram!

  • Black Instagram Icon