top of page
kantoor.jpg

Oke, leuk allemaal. Maar wat heb ik de afgelopen jaren gedaan, hoe vol zit die rugzak met ervaring eigenlijk vraag je je misschien af. Of niet! Dan skip je dit hele verhaal gewoon. Ik kreeg namelijk al rode vlekken in mijn nek toen ik het jaartal 1997 typte. 1997!! Toen begon mijn "carrière" namelijk. Ik zie alles ook gelijk in het zwart - wit en voel me stokoud ;-). 

 DOEN WAT JE LEUK VINDT IS VRIJHEID,

 LEUK VINDEN WAT JE DOET IS GELUK! 

Terug in de tijd

In 1997 sloot ik mijn studenten tijd af en dook ik met volle overgave in het werkleven. 1997 is ook het jaartal waar de Spice Girls wereldberoemd werden, het eerste boek van Harry Potter uitkwam, Princess Diana verongelukte, iedereen verliefd op Leonardo DiCaprio was en je meeblèrde met I’ll be Missing you van Puff Daddy.

Ik bedoel maar..long time ago hé! 

Familycards IMG_9385.jpg
Family Cards 2003-2004
Beau Monde IMG_9306.jpg
Beau Monde 2004-2006
Brunotti IMG_9390.jpg
Brunotti 2006-2008
2 sixsenses.jpg
Six Senses 2008-2015
IMG_9195-2.jpg
Freelance 2011-heden

Stylist, etaleuse & ontwerper

1997-2003

 All Art Design Oud Gastel 

Vanuit mijn stage bleef ik plakken bij All Art Design. Ik kon geen enkele reden bedenken om hier weg te gaan. Te leuk bedrijf, met te leuke en lieve mensen en steeds nieuwe creatieve werkzaamheden. Één van de grootste opdrachtgevers van All Art Design was Ici Paris XL. Iedere zes weken een nieuwe look & feel aan de etalages geven. Dit matchend met het merk en product wat op dat moment landelijk in de etalage kwam. Onze taak: etalages bedenken, ontwikkelen, freelance etaleurs briefen én het werk zelf uitvoeren. Naast etaleren, het ontwikkelen van decoratie materiaal behoorde branding ook bij de diensten van All Art Design. Een enorm creatief en veelzijdig bedrijf waar ik heel veel geleerd heb en ik de mensen nog steeds een heel warm hart toe draag.

PIJL-1.png

Sabina is à exellent employee, we have stil à great connection!! Love her. Marion Hoogers (All Art Design)

Vormgeeftster

2003-2004

 Family Cards Zwijndrecht 

Na 6 jaar (excl. stage periode) bij All Art Design te hebben gewerkt wilde ik wat meer aan de computerzijde werken en mijn design skills door ontwikkelen. Ik deed dit bij Family Cards. Family Cards is een bedrijf gespecialiseerd in gelegenheidskaarten. Samen met een team vormgevers ontwikkelde we de liefste en mooiste kaarten.

Redactionele vormgeeftster

2004-2006

 Sanoma: Beau Monde Hoofddorp 

Meewerken aan een bekend magazine was voor mij als provinciaaltje een grote droom! Samen met een collega vormgever en art director was ik verantwoordelijk voor de vormgeving van dit 3 wekelijkse glamourblad vol juicy story's en glitters. 

Redactionele vormgeeftster

2006

 Hemels Publishers Hilversum 

De afwisseling in het vormgeven van diverse magazines tegelijkertijd kreeg ik bij Hemels Publishers (overgenomen door DPG Media Magazines B.V.). Hier mocht ik meewerken aan diverse b2b magazines samen met een team van redacteuren, beeldredacteuren en art directors.

Stylist Footwear

2006-2008

 Brunotti Amersfoort 

In het zelfde jaar, waar ik de overstap naar Hemels maakte, kreeg ik de mogelijkheid om als stylist footwear aan de slag te gaan. Die uitdaging pakte ik met beide handen aan. Ik was verantwoordelijk voor de schoenenlijn van Brunotti. Nieuwe modellen tekenenen, van moonboots tot slippers, het combineren van stoffen, prints en artworks uit de collectie en dit samenstellen tot een compleet beeld met de kleding was super uitdagend en leuk. Ik werkte nauw samen met de styling afdeling. Hiernaast mocht ik ook meewerken aan de diverse Brunotti brochures en mijn etaleer skills toepassen in showrooms en winkels.

Art Director

2008-2015

 Six Senses Hilversum 

Als jr. art director ben ik begonnen bij dit leuke en gezellige reclame - communicatiebureau (nu The Brandfloor). Later Ik heb meegewerkt aan concepten van diverse jobs voor klanten zoals: Atkins, BSN Medical, Alliance Healthcare, OV-chipkaart, Dental Union, Yves Rocher,  Westland en nog veel meer. Het pitchen van nieuwe ideeën, leidinggeven aan het team creatieven heeft me veel geleerd. 

Freelancer
allround grafisch ontwerper

 Sinds januari 2011 

Na al die jaren opgebouwde ervaring was het tijd voor wat anders en de sprong te wagen. De "klusjes" (zoals je die dan nog noemt) waar ik thuis aan werkte naast mijn ondertussen partime job, want 1 kind verder, werden grote klussen en die kon ik niet meer combineren met mijn verantwoordelijkheid die ik bij Six Senses had. Doodeng, want moeder van 1 en op het punt om te bevallen van nummer 2. Toch maakte ik die stap en geen moment spijt. De 24 urige werkweek ruilde ik in voor een fulltime functie van 168 uur. Maar hé, doen wat je leuk vindt is vrijheid en leuk vinden wat je doet is geluk! ;-)

bottom of page