top of page
34qv5a7031.jpg

 SFEREN CRËEREN, 

 RUIMTES INKLEUREN 

Als een blanco canvas ruimtes invullen en inkleuren met sfeer. 

Een ruimte gevoel en emotie geven. 

IMG_7608.HEIC

Slaapkamer Senn

De leukste kamers van het huis vind ik eigenlijk de slaapkamers van mijn kinderen. Kinderkamers kun je lekker uitvergroten in stijl en sfeer. Ik had één ding in mijn hoofd wat ik perse wilde namelijk een graffiti muur. Ik vond een toffe foto en daar heb ik het behang van laten maken. Hij wordt binnenkort 12 en stiekem vind ik dat hij wel weer wat nieuws mag. Of iedereen hier in huis daar het zelfde over denkt...ik betwijfel het.

IMG_7785.HEIC

Slaapkamer Yuna

Als je me écht goed kent dan weet je dat ik naast zwart (vooral mijn zwarte kleding keuze ;-)) een enorme liefhebber van roze ben. De kamer van Yuna is zoeter dan zoet, 100 tinten roze. Ik hou ervan! 

Styling

PIJL-12png.png

Ik hou van styling, van het creëeren van sfeertjes. Ik kan úren on- en offline shoppen, pinnen op pinterest, opzoek naar die ene lamp, het perfecte vloerkleed of die toffe print. Hier pas ik dan ook "eventjes" de kleur van de muur op aan. Heerlijk! Manlief denk daar iets anders over. Ik bedenk het en hij voert het meestal uit. Doet ie zelf hoor want hij is van mening dat mijn verfkunsten ver onder die van hem liggen. Ik laat het daar gewoon bij. Lekker makkelijk toch ;-)

bottom of page