34qv5a7031.jpg
Styling foto's

 SFEREN CRËEREN, 

 RUIMTES INKLEUREN 

Als een blanco canvas ruimtes invullen en inkleuren met sfeer. 

Een ruimte gevoel en emotie geven. 

IMG_7608.HEIC

Slaapkamer Senn

De leukste kamers van het huis vind ik eigenlijk de slaapkamers van mijn kinderen. Op één of andere manier kun je de kinderkamers lekker uitvergroten in stijl en sfeer. Ik had één ding in mijn hoofd wat ik perse wilde namelijk een graffiti muur. Ik vond een toffe foto en daar heb ik het behang van laten maken. Hij wordt binnenkort 11 en stiekem vind ik dat hij wel weer wat nieuws mag. Of iedereen hier in huis daar het zelfde over denkt...ik betwijfel het.

Slaapkamer Senn
IMG_7785.HEIC

Slaapkamer Yuna

Als je me écht goed kent dan weet je dat ik van roze hou maar ook van zwart, ik hou van keiharde (volgens manlief: dood en verderf) Rock muziek maar ook van dromerige zwijmel en melancholische tunes. De kamer van Yuna is zoeter dan zoet, 50 tinten roze. Ik hou ervan! Nog steeds op zoek naar een stukje in huis waar ik een wat rauwer sfeertje neer kan zetten.....;-)

Slaapkamer Yuna

Styling

Ik hou van styling, van het creëeren van sfeertjes. Ik kan úren on- en offline shoppen, pinnen op pinterest, opzoek naar die ene lamp, het perfecte vloerkleed of die toffe print. Hier pas ik dan ook "eventjes" de kleur van de muur op aan. Heerlijk! Manlief denk daar iets anders over. Ik bedenk het en hij voert het meestal uit. Doet ie zelf hoor want hij is van mening dat mijn verfkunsten ver onder die van hem liggen. Ik laat het daar gewoon bij. Lekker makkelijk toch ;-)

PIJL-12png.png