top of page
So IncentiveIMG_9406.jpg

 ALWAYS DELIVER MORE 

 THAN EXPECTED 

Jouw wensen visualiseren en je passie een uitstraling geven.

Een gezicht geven wat helemaal jou is en waarvan jij blij wordt.

Dat is mijn passie!  

Ontwerp labels sMixed tea
4 pittikids.jpg

sMixed Tea

De kunst van het ontwerpen van deze theelabels was dat het één compleet beeld moest zijn, maar iedere blend ook haar eigen look kreeg. Dit allemaal passend bij de smaak en filosofie. Alle blends hebben namelijk zeer gezonde eigenschappen en de selectie springt eruit als het neer komt op het beste van de natuur. 

Bedankkaartjes en meer...

Corona zorgde ervoor dat winkeliers hun deuren moesten sluiten. Samen met Annemiek van PittiKids heb ik me ingezet voor de verkoop op Social Media. Zorgen voor een boost voor wat betreft volgers en als klanten wat kochten de waardering te uitten door middel van een kaartje. 

Op z'n Brabants

Ik werk op z’n Brabants – zo ben ik nu eenmaal opgevoed. Koffie, thee, een stukje appeltaart erbij. Een goede kennismaking aan de keukentafel, of telefonisch, zie ik als de start van een fijne samenwerking. Ik doe niet aan ingewikkelde formaliteiten. We gaan namelijk iets moois maken, samen. Daarom kun je bij mij trouwens ook niet ‘effe wat over de schutting gooien’. Zo van: zoek het uit. Ik vraag om waardevolle, échte input van jou als klant. Daarmee kan ik de look en feel creëren die jij voor ogen hebt. Benieuwd wat ik kan betekenen als freelance grafisch ontwerper? Let's meet!

bottom of page