top of page

Iets creëren wat er nog niet was, maar perfect bij je past!

IMG_4389 2.jpg

 "ALS JE MAAR WERKT VANUIT JE HART,

 NET ALS IK, DAN KOMT HET WEL GOED."

Dit ben ik…

Sabina Suijkerbuijk

Allround grafisch ontwerper

PIJL-1.png

 Eerst even over chocola 

Je kent ze wel, van die vrouwen die dol zijn op chocola. Dat heb ik nou met magazines. Liefst in print. Ik kan genieten van mooie typografie, de geur van zo’n blad, dat papier tussen je vingers. Van indrukwekkende fotografie. Van het ‘sfeertje’, zoals ik dat noem.

Die chocoladereep moet vaak in één keer op (guilty, hier ook) en voor een magazine zou dat net zo moeten gelden. Een magazine dat goed in elkaar steekt, kun je gewoon niet wegleggen. Je blijft bladeren en bladeren en bladeren, tot-ie op is. Kijk, en dat is nou vakwerk.

 Meer dan magazines 

Als grafisch ontwerper ben ik goed in het neerzetten van zo’n sfeer. Voor magazines, maar ook voor huisstijlen, concepten en andere visuele uitingen. Ik ben sterk in typografie, het kiezen van de juiste kleuren. In iets creëren wat er nog niet was, maar wel perfect past bij jou als klant. De huisstijl voor je eigen theemerk, de nieuwe menukaart voor je restaurant, de voorlichtingsbrochure voor je klanten: ik vind het allemaal even leuk om te doen.  

 Vrouwelijk & strak 

Mijn stijl is vaak vrouwelijk, een tikje frivool. Maar ik zit niet vastgeroest, hoor. Als je me vraagt voor de vormgeving van een strak barbequeconcept, of een stoer houtverwerkingsbedrijf, begin ik spontaan te schetsen. Als je maar werkt vanuit je hart, net als ik, dan komt het wel goed. Ik ben gek op mensen die gek zijn op wat ze doen.

 Op z’n Brabants 

Ik werk op z’n Brabants – zo ben ik nu eenmaal opgevoed. Koffie, thee, een stukje appeltaart erbij. Een goede kennismaking aan de keukentafel, of telefonisch, zie ik als de start van een fijne samenwerking. Ik doe niet aan ingewikkelde formaliteiten. We gaan namelijk iets moois maken, samen. Daarom kun je bij mij trouwens ook niet ‘effe wat over de schutting gooien’. Zo van: zoek het uit. Ik vraag om waardevolle, échte input van jou als klant. Daarmee kan ik de look en feel creëren die jij voor ogen hebt.

 Van idee tot #reallife 

Half werk is voor sukkels. Als perfectionist ga ik tot het uiterste om jou blij te maken. Ik schuw geen deadlines, of late uurtjes. Het liefst wil ik je positief verrassen, maar op z’n minst ben ik pas tevreden wanneer jij oprecht blij bent met het resultaat. En dat moment waarop een product of dienst ineens tot leven komt: ooo, zo mooi. Daar doe ik het voor.

En doorrr, zeg ik dan, op naar de volgende reep chocola.

IMG_9778.jpg
45d9b166-d11a-4a50-9d4d-208b6a7671e1.JPG
F400CA74-84D1-43F7-AA0D-B74A83D85AF7.JPG
IMG_6792.JPG
IMG_2924.HEIC
bottom of page